Pretragama pronađeno oružje, streljivo i marihuana

Slika PU_SiM/vijesti/2010/rame_polic.jpg

Po sudskom nalogu u Lekeniku je izvršena pretraga kuće i traktora vlasništvo 71-godišnjeg muškarca te je tom prilikom u kutiji za alat u traktoru pronađen pištolj sa spremnikom i pet komada streljiva koje je ovaj 71-godišnjak nezakonito posjedovao

Po sudskom nalogu u Lekeniku je izvršena pretraga kuće i traktora vlasništvo 71-godišnjeg muškarca te je tom prilikom u kutiji za alat u traktoru pronađen pištolj sa spremnikom i pet komada streljiva, koje je ovaj 71-godišnjak nezakonito posjedovao.

Pretraga je izvršena i na području Sunje u mjestu Greda Sunjska, gdje je kod 23-godišnjeg mještanina pronađena poluautomatska puška koju je on također nezakonito posjedovao.

Pretragom doma i drugih prostorija u mjestu Rosulje, grad Hrvatska Kostajnica, kojima se koristi 32-godišnjak iz Hrvatske Kostajnice, u peći na kruta goriva pronađen je papirnati smotuljak od novinskog papira ispunjen s 11,4 grama marihuane, dok je u kući pronađeno i 35 komada pištoljskog streljiva.

U sva tri slučaja od osumnjičenih je oduzeto pronađeno oružje, streljivo i droga te su protiv njih podnesene odgovarajuće kaznene i prekršajne prijave.



Stranica