Kutina: Prijavljen nestanak osobe

Slika PU_SiM/Vijesti/2011/josip-berc.jpg

Prijavu nestanka je podnijela njegova supruga i navela da je Josipa zadnji put vidjela u jutarnjim satima 6. srpnja 2011. godine kada je otišao od kuće, ali se nije vratio, niti se ikome javio

JOSIP BERC

 

Policijskoj postaji Kutina je 29. srpnja ove godine prijavljen nestanak JOSIPA BERC, rođenog 1952. godine iz mjesta Repušnica, grad Kutina.

Prijavu nestanka je podnijela njegova supruga i navela da je Josipa zadnji put vidjela u jutarnjim satima 6. srpnja 2011. godine kada je otišao od kuće, ali se nije vratio, niti se ikome javio.                                                             

Opis Josipa Berc: visok oko 175 cm, prosijed, proćelav, zelenih očiju, a u trenutku odlaska je bio odjeven u majicu krem boje, maslinasto zelene hlače, dok je na nogama imao crne sandale.

Kako JOSIP BERC dosadašnjim poduzetim mjerama traganja nije pronađen niti se došlo do saznanja gdje bi se mogao nalaziti, molimo građane koji imaju bilo kakve informacije o njegovom kretanju ili trenutačnom boravištu, da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili jave na telefon 192.



Stranica