Pod utjecajem alkohola prijetili, vrijeđali i nasilnički se ponašali

Slika PU_SiM/Vijesti/2011/shaka.jpg

Jučer, 16. kolovoza oko 16.40 sati u dvorištu obiteljske kuće u mjestu Šartovac, grad Kutina, 34-godišnji muškarac pod utjecajem alkohola od 3,47 promila je verbalno i fizički napao svog

Foto: Ilustracija 

Jučer, 16. kolovoza oko 16.40 sati u dvorištu obiteljske kuće u mjestu Šartovac, grad Kutina, 34-godišnji muškarac pod utjecajem alkohola od 3,47 promila prijeteći mu smrću verbalno je i fizički napao svog 63-godišnjeg oca te ga pogodio u rebra drvenom oblicom dužine 40 centimetara, nanijevši mu lakše tjelesne ozljede. Počinitelj je uhićen te će danas uz optužni prijedlog zbog nasilničkog ponašanja u obitelji biti doveden na nadležni prekršajni sud, a od oca je zaprimljena kaznena prijava zbog prijetnje.

  

Također jučer oko 17.30 sati u dvorištu obiteljske kuće u mjestu Katoličke Čaire, grad Kutina, 51-godišnji mještanin i njegov 76-godišnji otac su se međusobno fizički sukobili i vrijeđali pogrdnim riječima. Prilikom policijskog postupanja 51-godišnjak, kod kojeg je utvrđena alkoholiziranost od 2,71 promila, ocu je prijetio smrću  te vrijeđao i omalovažavao policijske službenike. Temeljem Zakona o zaštiti osoba s duševnim smetnjama prevezen je na bolničko liječenje, a protiv njega je podnesena kaznena prijava zbog prijetnje. Protiv njega je također podnesen i optužni prijedlog zbog vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika pri obavljanju službene dužnosti, a obojica su prijavljena zbog nasilničkog ponašanja u obitelji.



Stranica