Tijekom vikenda u Kupi se utopio 19-godišnji mladić i 37-godišnji muškarac

Slika PU_SiM/Vijesti/2011/Pol_kombi.jpg

Sinoć 21. kolovoza oko 20.20 sati sisačka policija obaviještena je da je u Letovaniću, Općina Lekenik, pri plivanju preko rijeke Kupe, nestao 37-godišnji muškarac iz Nebojana, općina Petrinja.

Foto: Ilustracija

Sinoć,  21. kolovoza oko 20.20 sati sisačka policija obaviještena je da je u Letovaniću, općina Lekenik, pri plivanju preko rijeke Kupe, nestao 37-godišnji muškarac iz Nebojana, općina Petrinja. Dolaskom policijske ophodnje utvrđeno je da je 37-godišnjak, u društvu sa 34-godišnjakom, prethodno tog poslijepodneva oko 16 sati preplivao Kupu iz Nebojana u Letovanić, a nakon boravka u ugostiteljskom objektu, oko 20.20 sati odlučili su se plivajući vratiti u Nebojan. Kada je 34-godišnjak preplivao na drugu stranu Kupe uočio je da nema 37-godišnjaka. Pregledom obje obale rijeke  na desnoj strani u Nebojanu pronađena je odjeća nestalog, dok su ronioci ATJ Lučko tijelo nestalog muškarca jutros izvukli  iz Kupe kod Letovanića.

 

U subotu, 20. kolovoza oko 16 sati kod vikend-naselja „Vir“ u mjestu Nebojan, grad Petrinja, plivajući s prijateljima u Kupi se utopio 19-godišnji mladić iz Popovače, a čije su tijelo iz rijeke izvukli mještani.

 O oba ova tragična događaja policija će nadležnom Državnom odvjetništvu dostaviti izvješća.



Stranica