Sažetak ostalih događaja

Proteklog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 26 kaznenih djela, od kojih su 15 počinili nepoznati počinitelji.

Sažetak ostalih događaja za protekli vikend

 

KRIMINALITET  

Proteklog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 26 kaznenih djela, od kojih su 15 počinili nepoznati počinitelji.

Devet kaznenih djela počinjeno je na području Siska, sedam na području Kutine, po dva na području Novske, Petrinje, Gline i Dvora te po jedno na području Sunje i Gvozda.

             

JAVNI RED I MIR 

Zabilježeno je deset narušavanja javnog reda i mira, po tri počinjena na području Siska i Petrinje te po jedno na području Sunje, Kutine, Gline i Dvora, a u njima je sudjelovalo 13 počinitelja, od kojih osam pod utjecajem alkohola.

 

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u osam slučajeva nasilničkog ponašanja u obitelji,  tri počinjena na području Novske, dva na području Siska te po jednom na području Kutine, Petrinje i Dvora, a u njima je sudjelovalo 12 počinitelja. Šest alkoholiziranih počinitelja je uhićeno i dovedeno na prekršajni sud.

  

PROMET

Na prometnicama se dogodilo 16 prometnih nesreća, po četiri na području Siska i Kutine, po dvije na području Petrinje, Dvora i Gline te po jedna na području Novske i Gvozda. U šest nesreća s ozlijeđenim osobama jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život, a sedam osoba, od kojih dva vozača mopeda i jedan pješak,  je lakše ozlijeđeno, dok je u deset nesreća nastala samo materijalna šteta.



Stranica