Teška krađa i dvije krađe

Kutinska policija zbog teške krađe traga za nepoznatim počiniteljem koji je s utorka na srijedu, 22./23. kolovoza u Moslavačkoj ulici u Gornjoj Vlahinićkoj, općina Velika Ludina, provalio u trgovinu

Kutinska policija zbog teške krađe traga za nepoznatim počiniteljem koji je s utorka na srijedu, 22./23. kolovoza u Moslavačkoj ulici u Gornjoj Vlahinićkoj, općina Velika Ludina, provalio u trgovinu iz koje je ukrao nekoliko tisuća kuna, tri vrećice deterdženta za rublje, sanduk piva, oko 100 kutija cigareta, neutvrđenu količinu kave, čokolade, paštete, ulja i oko sedam litara alkoholnih pića.

Od 19. do 23. kolovoza u Cvetkovićevoj ulici u Sisku, nepoznati je počinitelj ukrao dvije skretnice koje su se nalazile uz željezničku prugu koja vodi u sisačko poduzeće. Od odgovorne osobe, koja štetu procjenjuje na oko 10 tisuća kuna, zaprimljena je kaznena prijava zbog krađe. 

Krađa koja je počinjena s ponedjeljka na utorak, 22./23. kolovoza u popovačkoj ulici Krmelovac, prijavljena je i policiji u Kutini. Naime, nepoznati je počinitelj iz vikendice u izgradnji ukrao 36 drvenih oplata za šalovanje pritom oštetivši 34-godišnjeg vlasnika za oko 4 tisuće kuna. 



Stranica