Sukob u Donjoj Gračenici

Slika PU_SiM/Vijesti/2011/shaka.jpg

U subotu, 27. kolovoza pola sata poslije ponoći na ulici te u dvorištu obiteljske kuće u Donjoj Gračenici, općina Popovača, šest članova jedne obitelji, roditelji, njihova tri sina te nevjenčana

Foto: Ilustracija 

U subotu, 27. kolovoza pola sata poslije ponoći na ulici te u dvorištu obiteljske kuće u Donjoj Gračenici, općina Popovača, šest članova jedne obitelji, roditelji, njihova tri sina te nevjenčana supruga jednog od sinova, verbalno i fizički su se sukobili sa svojim gostima, 29-godišnjim Siščaninom i 26-godišnjakinjom s područja Popovače. Događaju je prisustvovalo i šestero djece.

Dolaskom policijskih službenika zatečene osobe su uhićene i uz optužni prijedlog zbog remećenja javnog reda i mira naročito drskim ponašanjem te nasilničkog ponašanja u obitelji dovedene na prekršajni sud.

Po sudskom nalogu obavljena je pretraga obiteljske kuće u Donjoj Gračenici u kojoj je pronađeno i oduzeto 163 komada raznog streljiva te je protiv 48-godišnjeg vlasnika podnesen i optužni prijedlog po Zakonu o oružju zbog nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari.



Stranica