Teške krađe provaljivanjem

Tijekom noći sa subote na nedjelju, 3./4. rujna nepoznati počinitelj je u Ulici B. Brnada u Sisku provalio u prostorije sisačkog nogometnog kluba i ukrao nogometnu loptu te iz jednog ureda mobitel i manji iznos novca. Potom je provalio i u prostorije Nogometnog saveza odakle je također ukrao manji iznos.

Tijekom noći sa subote na nedjelju, 3./4. rujna nepoznati počinitelj je u Ulici B. Brnada u Sisku provalio u prostorije sisačkog nogometnog kluba i ukrao nogometnu loptu te iz jednog ureda mobitel i manji iznos novca. Potom je provalio i u prostorije županijskog Nogometnog saveza odakle je također ukrao manji iznos.

S petka na subotu, 2./3. rujna nepoznati počinitelj je na Trgu kralja Tomislava u Kutini provalio u trgovinu tekstila i obuće te iz nezaključane kase ukrao polog, a iz prodajnog prostora jedne cipele.

Nepoznati je i u mjestu Gušće provalio u trgovinu iz koje je ukrao veću količinu raznih cigareta i novčani polog, a iz hladnjaka više suhomesnatih proizvoda, pričinivši materijalnu štetu od oko 10 tisuća kuna.

Veću količinu cigareta, žvakaćih guma, bombona i čokoladica nepoznati počinitelj je ukrao i iz trgovine smještene na tržnici Caprag u Sisku, pričinivši materijalnu štetu od oko 7 tisuća kuna.



Stranica