Alkoholizirani vozači izazvali prometne nesreće

Slika /PU_SiM/AA NOVE Ilustracije/PROMET/PROMET/Alkohol_vožnja.jpg
Foto: Ilustracija

U petak, 14. veljače, oko 15.30 sati, u mjestu Piljenice, općina Lipovljani, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Naime, do nesreće je došlo kada je 30-godišnjak s područja Kutine, upravljajući osobnim vozilom kutinskih registracija za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta i pod utjecajem alkohola od 1,77 promila, prešao na suprotnu traku, udario u osobno vozilo kutinskih registracija kojim je  upravljao 45-godišnjak, nakon čega je sletio u odvodni kanal.
 
Jučer, 16. veljače, oko 6 sati, u Ulici Josipa Runjanina u Sisku, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Nesreću je izazvao 54-godišnji vozač osobnog automobila sisačkih registracija koji je pod utjecajem alkohola od 1,67 promila prešao na suprotnu stranu kolnika, vozilom naletio na betonski rub prometnog otoka te udario i oštetio prometne znakove.
 
Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozači su smješteni u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a protiv njih nadležnom Općinskom sudu bit će podnijeti optužni prijedlozi zbog počinjenih prekršaja.

Stranica