Alkoholizirani vozači izazvali prometne nesreće, među kojima i jedna vozačica

Slika /PU_SiM/AA NOVE Ilustracije/PROMET/PROMET/Alkohol_formula.jpg
Foto: ilustracija

U petak, 9. lipnja oko 8 sati, u ulici Hrvatskog narodnog preporoda u Sisku, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Nesreću je izazvao 57-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola od 3,2 promila, uslijed nekretanja sredinom obilježene prometne trake, automobilom sisačkih registracija prešao na suprotnu prometnu traku i udario u automobil. Do otriježnjenja je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a protiv njega slijedi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

U petak, 9. lipnja oko 19 sati, prometnu nesreću s materijalnom štetom na području Popovače u mjestu Donja Gračenica, izazvao je 27-godišnjak. On je kombijem kutinskih registracija u zavoju prešao na suprotnu prometnu traku i udario u automobil. Bio je pod utjecajem alkohola od 0,61 promil, a zbog počinjenih prekršaja protiv njega slijedi obavezni prekršajni nalog.

Potom je u nedjelju, 11. lipnja oko 18.30 sati, u mjestu Sunja, prometnu nesreću s materijalnom štetom izazvala 33-godišnjakinja. Ona je pod utjecajem alkohola od 1,59 promila, automobilom sisačkih registracija sletjela s kolnika na travnatu površinu i udarila u hidrant, uslijed čega je došlo do oštećenja te istjecanja vode iz vodovodne mreže. Zbog počinjenih prekršaja protiv vozačice slijedi prekršajni nalog.

Zatim se istoga dana, oko 20.30 sati, na sisačkom području u mjestu Sela, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Nesreću je izazvao 41-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola od 1,55 promila, izlazeći s parkirališta, vožnjom unazad automobilom sisačkih registracija udario u nepropisno parkiran automobil koji je parkirala 18-godišnjakinja. Vozač je do otriježnjenja smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a zbog počinjenih prekršaja protiv njega slijedi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu. Zbog počinjenog prekršaja vozačici je naplaćena novčana kazna.

Stranica