Alkoholizirani vozači u prometu

Slika /PU_SiM/AA NOVE Ilustracije/PROMET/PROMET/Leđa_palica.jpg
Foto: Ilustracija
 
U subotu, 26. listopada oko 21.45 sati, u Glini, policijski službenici su zaustavili osobno vozilo sisačkih registracija kojim je upravljao 37-godišnjak iz Gline pod utjecajem alkohola od 1,66 promila. Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozač je smješten u posebne prostorije policijske postaje, a protiv vozača nadležnom Općinskom sudu bit će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja.
 
U nedjelju, 27. listopada, pola sata iza ponoći, u Petrinji, zaustavljen je osobni automobil sisačkih registracija kojim je upravljao 22-godišnji muškarac iz Petrinje. Izvršenom provjerom je utvrđeno da upravlja vozilom za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera i pod utjecajem alkohola od 0,71 promila. Vozač je uhićen i doveden na prekršajni odjel Općinskog suda u Sisku.
 
Istoga dana, oko 22.30 sati u Zagrebačkoj ulici, u Pešćenici, prilikom kontrole prometa zaustavljen je osobni automobil sisačkih registracija kojim je upravljao 29-godišnjak iz Lekenika. Izvršenom kontrolom je utvrđeno da upravlja za vrijeme dok mu je istekla važnost prometne dozvole i pod utjecajem alkohola od 1,78 promila. Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozač je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a protiv vozača nadležnom Općinskom sudu bit će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja.

Stranica