Alkoholizirani vozači u prometu

Slika /PU_SiM/AA NOVE Ilustracije/PROMET/PROMET/Alkohol_nadzor.jpg
Foto: Ilustracija
 
U petak, 10. siječnja, oko 22.30 sati, u ulici Otokara Keršovanija u Sisku, zaustavljeno je osobno vozilo sisačkih registracija kojim je upravljao 50-godišnjak iz Petrinje pod utjecajem alkohola od 1,61 promila. Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozač je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaja, a protiv njega nadležnom Općinskom sudu bit će podnijeti optužni prijedlozi zbog počinjenog prekršaja.
 
U nedjelju, 12. siječnja, oko 3 sata u Rimskoj ulici u Sisku, policijski službenici zaustavili su osobni automobil sisačkih registracija kojim je upravljao 36-godišnji muškarac iz Siska. Izvršenom provjerom je utvrđeno da upravlja vozilom za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera i pod utjecajem alkohola od 1,53 promila. Vozač je uhićen i doveden na prekršajni odjel Općinskog suda u Sisku.
 
Istoga dana oko 13.30 sati u Glini, zaustavljen je osobni automobil sisačkih registracija kojim je upravljao 52-godišnjak iz Gline pod utjecajem alkohola od 1,39 promila. Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozač je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaja, a protiv njega nadležnom Općinskom sudu bit će podnijeti optužni prijedlozi zbog počinjenog prekršaja.

Stranica