Alkoholizirani vozači u prometu

Slika /PU_SiM/AA NOVE Ilustracije/PROMET/PROMET/Alkohol_vožnja.jpg

I proteklog vikenda mnoštvo pijanih vozača na prometnicama

Foto: Ilustracija
 
U petak, 3. srpnja oko 20.15 sati, u mjestu Ponikvari, općina Topusko, zaustavljeno je osobno vozilo sisačkih registracija kojim je pod utjecajem alkohola od 2,16 promila upravljao 55-godišnjak s područja Topuskog.
 
U subotu, 4. srpnja, sat vremena iza ponoći, u Sisku, policijski službenici zaustavili su osobno vozilo sisačkih registracija kojim je upravljao 40-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,68 promila.
 
U nedjelju 5. srpnja, oko 15.30 sati, u mjestu Donja Gračenica, zaustavljeno je osobno vozilo kutinskih registracija kojim je upravljao 33-godišnjak s područja Popovače pod utjecajem alkohola od 2,13 promila. Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozači su smješteni u posebne prostorije nadležnih policijskih postaja, a protiv njih nadležnom Općinskom sudu bit će podnijeti optužni prijedlozi zbog počinjenih prekršaja.
 
U subotu, 4. srpnja oko 2.45 sati, u Ulici Ante Starčevića u Sisku, zaustavljeno je osobno vozilo sisačkih registracija kojim je upravljao 39-godišnjak s područja Siska pod utjecajem alkohola od 2,30 promila i koji nije koristio sigurnosni pojas. Kako se radilo o ponavljaču prekršaja, tj. o recidivistu, uhićen je i doveden na prekršajni odjel nadležnog Općinskog suda.

Stranica