Alkoholizirani vozači u prometu

Slika /PU_SiM/AA NOVE Ilustracije/PROMET/PROMET/Alkohol_nadzor.jpg
Foto: Ilustracija

U subotu, 3. travnja, oko pola sata iza ponoću u Vinogradskoj ulici u Popovači, policijski službenici su u kontroli prometa zaustavili 48-godišnjaka s područja Bedekovčine koji je pod utjecajem alkohola od 1,6 promila upravljao osobnim vozilom varaždinskih registracija. 

Idućeg dana, 4. travnja oko 20.25 sati, u Ulici Otokara Keršovanija u Sisku, zaustavljeno je osobno vozilo kutinskih registracija kojim je prije stjecanja prava na upravljanje vozilom „B“ kategorije, odnosno bez položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola od 0,88 promila 20-godišnjak sa sisačkog područja. Kako je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozači su smješteni u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a zbog počinjenih prekršaja protiv njih bit će podnijet optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

Istoga dana oko 15.30 sati, u Ulici Žrtava Domovinskog rata u Glini, zaustavljeno je osobno vozilo sisačkih registracija kojim je prije stjecanja prava na upravljanje vozilom i pod utjecajem alkohola od 1,83 promila upravljao 46-godišnjak iz Gline. On je uhićen i zbog počinjenih prekršaja doveden nadležnom Općinskom sudu.

Stranica