Alkoholizirani vozači u prometu

Slika /PU_SiM/AA NOVE Ilustracije/PROMET/PROMET/Alkohol_vožnja.jpg
Foto: Ilustracija
 
U utorak, 20. srpnja oko 20.30 sati, u ulici Mije Srnaka u Petrinji, policijski službenici su u kontroli prometa zaustavili osobno vozilo sisačkih registracija, kojim je pod utjecajem alkohola od 2,9 promila upravljao 38-godišnjak iz Petrinje. On je uhićen i sljedećeg dana doveden nadležnom Općinskom sudu koji mu je izrekao kaznu zatvora u trajanju od 28 dana uvjetno na godinu dana te novčanu kaznu u iznosu od 1000 kuna.
 
Jučer, 21. srpnja oko 13 sati, na Trgu bana Josipa Jelačića u Dvoru, zaustavljeno je osobno vozilo sisačkih registracija, kojim je pod vidnim utjecajem alkohola (vozač odbio alkotestiranje) upravljao 49-godišnjak s područja Dvora.  
 
Noćas, 22. srpnja, pet minuta poslije ponoći, u ulici Matije Gupca u Petrinji, zaustavljeno je osobno vozilo sisačkih registracija, kojim je pod utjecajem alkohola od 2,18 promila upravljao 53-godišnjak iz Petrinje. Kako je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozači su smješteni u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a zbog počinjenih prekršaja protiv njih bit će podnijeti optužni prijedlozi nadležnom Općinskom sudu.

Stranica