Biciklistica teško ozlijeđena

Slika PU_SiM/vijesti/2010/biciklpao.jpg

Sinoć, 12. prosinca oko 19 sati na raskrižju Avenije narodnih heroja i prilazne ceste Metalurškog fakulteta u Sisku dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđena 21-godišnja Siščanka. Nesreću je izazvao 52-godišnji vozač osobnog

Sinoć, 12. prosinca oko 19 sati na raskrižju Avenije narodnih heroja i prilazne ceste Metalurškog fakulteta u Sisku dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđena 21-godišnja Siščanka.

Nesreću je izazvao 52-godišnji vozač osobnog automobila koji je vozilom dolazio južnom prometnom trakom te na raskrižju skretao u lijevo prema prilaznoj cesti i oduzeo prednost 21-godišnjakinji koja je upravljala biciklom sjevernom prometnom trakom.

Uslijed udara automobila biciklistica i bicikl su pali na kolnik i udarili u prednji dio zaustavljenog automobila kojim je upravljao 46-godišnji Siščanin, a koji se na prilaznoj cesti zaustavio kod prometnog znaka STOP.

Biciklistica je zadobila teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život.

Protiv 52-godišnjeg vozača osobnog automobila podnesena je kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće, a biciklistica je prekršajno prijavljena jer nije koristila reflektirajući prsluk.



Stranica