Četiri krađe

Od 20. studenog do 4. prosinca u Slavonskoj ulici u Banovoj Jaruzi, nepoznati je počinitelj s obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva vlasništvo 72-godišnjaka s područja Lipovljana, ukrao željeznu dizalicu, željezni nakovanj,

Od 20. studenog do 4. prosinca u Slavonskoj ulici u Banovoj Jaruzi, nepoznati je počinitelj s obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva vlasništvo 72-godišnjaka s područja Lipovljana, ukrao željeznu dizalicu, željezni nakovanj, greben traktorske kosilice i limenu kantu. Od oštećenog, koji štetu procjenjuje na oko 11 600 kuna, zaprimljena je kaznena prijava zbog krađe.    

Novljanska policija zbog krađe traga za nepoznatim počiniteljem koji je u od 17. Studenog do 6. prosinca u Ulici mira u Novoj Subockoj, grad Novska,  s mrtvačnice mjesnog groblja ukrao četiri bakrena oluka, čime je novljansko poduzeće oštetio za 4 tisuće kuna. 

Sinoć, 12. prosinca oko 22,30 sati u ugostiteljskom objektu na Trgu bana Josipa Jelačića u Sisku, nepoznati je počinitelj sa stola ukrao mobitel, čime je 38-godišnju vlasnicu oštetio za oko 2 tisuće kuna.  

U protekla dva tjedna u Ulici šestine u mjestu Potok, općina Popovača, nepoznati počinitelj je iz nezaključane šupe ukrao 2-3 metra ispiljenih drva za ogrjev, čiju vrijednost 24-godišnja vlasnica procjenjuje na oko 600 kuna.



Stranica