Dnevni događaji – sažetak

U proteklih 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke je zabilježeno devet kaznenih djela, od kojih su dva počinili nepoznati počinitelji. Na području Siska je počinjeno pet kaznenih djela, na području Novske dva, a na području Petrinje i Gvozda po jedno.

U proteklih 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke je zabilježeno devet kaznenih djela, od kojih su dva počinili nepoznati počinitelji. Na području Siska je počinjeno pet kaznenih djela, na području Novske dva, a  na području Petrinje i Gvozda po jedno.         

Policija je postupala u jednom slučaju nasilničkog ponašanja u obitelji, počinjenom u Novskoj u kojem je sudjelovao alkoholizirani počinitelj koji je uhićen i doveden na prekršajni sud.

Na prometnicama se dogodilo šest prometnih nesreća, po dvije na području Siska i Novske te po jedna na području Kutine i Gvozda. U jednoj nesreći je teško ozlijeđena jedna osoba, dok je u pet nesreće nastala samo materijalna šteta. U nesrećama nisu sudjelovali alkoholizirani sudionici.

U nesreći koja se dogodila u Topuskom tešku tjelesnu ozljedu je  zadobila osmogodišnja djevojčica koja je prije stjecanja prava na upravljanje, samostalno i bez zaštitne kacige upravljala biciklom te uslijed brzine pala na kolnik. Zbog počinjenih prometnih prekršaja protiv oca djevojčice je podnesen prekršajni nalog.



Stranica