Dnevni događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je sedam kaznenih djela od kojih su šest počinili nepoznati počinitelji. Pet kaznenih djela počinjeno je na području Siska te dva na području Kutine. Počinjeno je pet krađa te po jedna teška krađa i utaja.   
Prijavljeno je jedno narušavanje javnog reda i mira i to na području Siska počinjeno odavanjem skitnji, za koje je prijavljen jedan počinitelj.  
Na prometnicama su zabilježene dvije prometne nesreće u kojima je nastala samo materijalna šteta. Po jedna nesreća dogodila se na području Novske i Hrvatske Kostajnice.
Prilikom obrade njive u mjestu Rujevac, općina Dvor, pronađena je neeksplodirana trenutna tromblonska mina, koju je s mjesta pronalaska uklonio policijski službenik protueksplozijske zaštite.
Jučer, 27. studenoga oko 6.40 sati, u Ulici kralja Zvonimira u Batini na kutinskom području, u hodniku obiteljske kuće 64-godišnje vlasnice najvjerojatnije uslijed djelovanja visoke topline došlo je do samozapaljenja izolacijske konstrukcije oko dimovodne cijevi. Požar su ugasili vatrogasci VP Kutina, a oštećena materijalnu štetu procjenjuju na oko 1000 kuna.


Stranica