Dnevni događaji – sažetak

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 13 kaznenih djela, od kojih su deset počinili nepoznati počinitelji. Šest kaznenih djela počinjeno je na području Siska, pet na području Petrinje te dva na području Kutine. Počinjene su četiri krađe, po tri teške krađe i oštećenja tuđe stvari te po jedno dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, prijetnja i izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira, počinjeno na području Dvora verbalnim sukobom, za koji su prijavljena dva počinitelja. 

Na prometnicama se dogodilo 12 prometnih nesreća i to četiri na području Kutine, tri na području Siska, po dvije na području Petrinje i Gline te jedna na području Novske. U jednoj nesreći je jedna osoba (pješak) zadobila teške tjelesne ozljede koje nisu opasne za život, dok je u 11 nesreća nastala samo materijalna šteta. U dvije nesreće, na području Petrinje i Novske, vozači su pobjegli s mjesta događaja i za njima se traga, a dvojici sudionika prometnih nesreća utvrđena je alkoholiziranost i najveća koncentracija iznosila je 1,78 promila.

U subotu, 1. prosinca oko 2 sata, u Ulici Josipa Jurja Strossmayera u Novskoj izbio je požar na tavanskom prostoru zidanog objekta 44-godišnjeg vlasnika, koji služi kao spremište za drva. Navedeni prostor je jednim dijelom nagorio, kao i drva te dio krovišta, a vatru su ugasili vatrogasci DVD-a Novska. Nastala materijalna šteta se procjenjuje manjom.



Stranica