Dnevni događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je pet kaznenih djela, od kojih su tri počinili nepoznati počinitelji. Po dva kaznena djela počinjena su na području Siska i Kutine, a jedno na području Petrinje. Počinjene su dvije krađe te po jedna teška krađa, prijetnja i izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Zabilježena su tri narušavanja javnog reda i mira, po jedno na području Kutine, Novske i Hrvatske Kostajnice, za počinjenje kojih je prijavljeno sedam počinitelja. Prekršaji su u po jednom slučaju počinjeni vikom i galamom, na naročito drzak način te omalovažavanjem i vrijeđanjem policijskih službenika prilikom obavljanja službene dužnosti.

Na prometnicama je zabilježeno šest prometnih nesreća, tri na području Siska, dvije na području Kutine i jedna na području Petrinje. U nesreći u Petrinji je jedna osoba (pješak) zadobila teške tjelesne ozljede koje nisu opasne za život, dok je u pet nesreća nastala samo materijalna šteta. U dvije nesreće vozači su pobjegli s mjesta događaja, ali su naknadno pronađeni, a u jednoj nesreći na kutinskom području vozaču je utvrđena alkoholiziranost od 1,5 promila.



Stranica