Dnevni događaji – sažetak

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 15 kaznenih djela, od kojih su devet počinili nepoznati počinitelji. Sedam djela počinjeno je na području Siska, pet na području Kutine, dva na području Dvora i jedno na području Petrinje. Počinjeno je šest krađa, po dvije teške krađe i oštećenja tuđe stvari te po jedna prijetnja, teška tjelesna ozljeda, tjelesna ozljeda, krivotvorenje isprava i utaja.
 
Počinjena su četiri narušavanja javnog reda i mira za koja su prijavljena četiri počinitelja. Po jedno narušavanje počinjeno je na području Siska, Kutine, Gline i Hrvatske Kostajnice. U dva slučaja prekršaji su počinjeni fizičkim sukobom te u po jednom slučaju vikom i galamom te držanjem životinja bez nadzora. 
 
Na prometnicama se dogodilo pet prometnih nesreća u kojima je nastala samo materijalna šteta. Dvije nesreće zabilježene su na području Kutine te po jedna na području Siska, Petrinje i Gline. U nesreći na području Petrinje kod vozača je utvrđena alkoholiziranost od 2,53 promila.
 

Stranica