Dnevni događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je pet kaznenih djela, od kojih su dva počinili nepoznati počinitelji. Po jedno kazneno djelo počinjeno je na području Siska, Novske, Kutine, Gline i Gvozda, a evidentirane su dvije krađe te po jedna teška krađa, oštećenje tuđe stvari i nametljivo ponašanje.

Na prometnicama su se dogodile dvije prometne nesreće, po jedna na području Siska i Hrvatske Kostajnice. U jednoj nesreći je biciklist, pod utjecajem alkohola od 2,60 promila, pao s bicikla i zadobio teške tjelesne ozljede koje nisu opasne za život, dok je u drugoj nesreći nastala samo materijalna šteta.

Noćas, 2. travnja oko 3.45 sati, u Ulici Nikole Tesle u Sisku izbio je požar u dvorišnoj prostoriji 38-godišnjeg vlasnika. Požar je izbio u prostoriji u kojoj je vlasnik u kutiji držao piliće, koju je prekrio dekom ispod koje se nalazila upaljena žarulja. Najvjerojatnije uslijed zagrijavanja žarulje deka se zapalila te se vatra proširila na krovište objekta, koje je jednim djelom izgorjelo. Požar su ugasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe grada Siska, a vlasnik štetu procjenjuje na oko 5000 kuna.

Stranica