Dnevni događaji – sažetak

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježena su četiri kaznena djela, od kojih jedno s nepoznatim počiniteljem. Na području Siska počinjena su tri kaznena djela, a jedno na području Gline. Počinjene su dvije krađe te po jedna teška krađa i prijevara.
 
Javni red i mir je narušen u jednom slučaju na području Gline, od strane alkoholiziranog muškarca koji je na javnom mjestu omalovažavao i vrijeđao moralne osjećaje građana.

Na prometnicama su se dogodile četiri prometne nesreće, po dvije na području Siska i Kutine. U dvije nesreće su četiri osobe lakše ozlijeđene, dok je u dvije nastala samo materijalna šteta. Pod utjecajem alkohola bila je jedna sudionica prometne nesreće na sisačkom području, kojoj je utvrđeno 1,91 promil alkohola.

Noćas, 10. travnja oko 4 sata, u Ulici Antuna Nemčića u Popovači izbio je požar u dvorišnoj prostoriji 62-godišnjeg vlasnika. Požar je izbio zbog zapaljenja drvene gajbe s pilićima, u kojoj se nalazila električna lampa za grijanje, te se uslijed djelovanja toplinske energije zapalila piljevine na dnu gajbe, koja je zajedno s pilićima izgorjela. Požar, koji se proširio i na druge dijelove prostorije te su nagorjele dvije grede, ugasili su vatrogasci DVD-a Popovača, a vlasnik štetu procjenjuje na oko 5000 kuna.



Stranica