Dnevni događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježena su četiri kaznena djela od kojih je jedno počinio nepoznati počinitelj. Po jedno kazneno djelo počinjeno je na području Novske, Petrinje, Gline i Hrvatske Kostajnice. Počinjena je po jedna krađa, prijetnja, oštećenje tuđe stvari i neovlaštena proizvodnja i promet drogama. 
 
Na području Siska, vikom i galamom, prijavljeno je jedno narušavanje javnog reda i mira počinjeno od strane jednog počinitelj. 
 
Na prometnicama su evidentirane tri prometne nesreće, dvije na području Kutine i jedna na području Siska, a u kojima je nastala samo materijalna šteta. U jednoj nesreći na području Kutine vozač je pobjegao s mjesta događaja te se za njim još uvijek traga.
 
U dvorištu u Ulici Martina Juranovića u Petrinji građanka je koseći travu pronašla ručnu bombu M-75. Policijski službenici protueksplozijske zaštite Policijske uprave sisačko-moslavačke preuzeli su je radi uništenja.
 
Jučer, 16. travnja oko 18.40 sati, u Topolovcu na sisačkom području, u spremištu alata deponija odlagališta otpada, izbio je požar u kojem je izgorjela unutrašnjost prostorije dim. 2 x 2 metra. Tijekom današnjeg dana na mjestu požarišta biti će obavljen očevid.
 

Stranica