Dnevni događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je osam kaznenih djela od kojih su tri počinili nepoznati počinitelji. Četiri kaznena djela počinjena su na području Siska, dva na području Gvozda te po jedno na području Petrinje i Hrvatske Kostajnice. Počinjene su po tri krađe i prijetnje te po jedno oštećenje tuđe stvari te dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.
 
Na području Siska, vikom i galamom te fizičkim sukobom, prijavljena su dva narušavanja javnog reda i mira počinjena od strane dva počinitelja. 
 
Na prometnicama je evidentirano deset prometnih nesreća, osam na području Kutine te po jedna na području Siska i Hrvatske Kostajnice. U jednoj nesreći s ozlijeđenim osobama jedna je osoba lakše ozlijeđena, dok je u devet nesreća nastala samo materijalna šteta. U dvije nesreće na području Kutine i u nesreći na području Siska kod vozača je utvrđena alkoholiziranost, a najveća koncentracija je iznosila 1,87 promila.
 
Čisteći stan u Ulici Vladimira Nazora u Hrvatskoj Kostajnici pronađena je puška, 280 komada streljiva i dvije ručne bombe. Policijski službenici protueksplozijske zaštite Policijske uprave sisačko-moslavačke preuzeli su pronađeno radi uništenja.
 
 

Stranica