Dnevni događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je devet kaznenih djela, od kojih su četiri počinili nepoznati počinitelji. Pet kaznenih djela počinjeno je na području Siska, dva na području Kutine, a po jedno na području Petrinje i Gvozda. Zabilježene su tri krađe, dvije teške krađe te po jedna tjelesna ozljeda, prijetnja, utaja i oštećenje tuđe stvari. 
 
Na prometnicama se dogodilo sedam prometnih nesreća, tri na području Kutine, dvije na području Siska te po jedna na području Petrinje i Novske. U tri prometne nesreće s ozlijeđenima su tri osobe (od kojih jedan pješak i jedan biciklist) zadobile lakše tjelesne ozljede, dok je u četiri nesreće nastala samo materijalna šteta.
 
U utorak, 4. lipnja oko 16.30 sati, na poslovnom prostoru u Kranjčevićevoj ulici u Sisku zbog kvara na električnim instalacijama zapalila se vanjska jedinica klima uređaja, koja je djelomično izgorjela. Požar su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Grada Siska a šteta se procjenjuje na oko 800 kuna.

Stranica