Dnevni događaji – sažetak


U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je sedam kaznenih djela, od kojih su dva počinili nepoznati počinitelji. Tri kaznena djela počinjena su na području Siska, dva na području Novske te po jedno na području Kutine i Gline. Zabilježene su četiri krađe, dvije prijetnje i jedna teška tjelesna ozljeda.  
 
Zabilježena su dva narušavanja javnog reda i mira za koja su prijavljena dva počinitelja. Po jedno narušavanje počinjeno je na području Kutine i Gline. U jednom slučaju prekršaj je počinjen vikom i galamom, a u drugom slučaju držanjem životinja bez nadzora.  
 
Na prometnicama su se dogodile četiri prometne nesreće, dvije na području Kutine te po jedna na području Siska i Gline u kojima je nastala samo materijalna šteta. U prometnoj nesreći na području Gline vozač je pobjegao s mjesta događaja ali je naknadno pronađen, a u nesreći na kutinskom području kod vozača je utvrđena alkoholiziranost od 1,98 promila.  
 
U mjestu Hrvatska Dubica, na poljoprivrednom zemljištu pronađena je ručna bomba. Bombu je radi uništenja preuzeo policijski službenik protueksplozijske zaštite.

Stranica