Dnevni događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je šest kaznenih djela od kojih su četiri počinili nepoznati počinitelji. Četiri kaznena djela počinjena su na području Siska i dva na području Kutine. Zabilježene su tri teške krađe te po jedna krađa, prijetnja i tjelesna ozljeda.

Zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira na području Siska, za koje je prijavljen jedan počinitelj. Prekršaj je počinjen na naročito drzak način i vrijeđanjem ili omalovažavanjem policijskih službenika.

Na prometnicama su se dogodile dvije prometne nesreće i to na području Siska. U jednoj prometnoj nesreći s ozlijeđenim osobama jedna je osoba (vozač motocikla) zadobila teške tjelesne ozljede dok je u jednoj nesreći nastala samo materijalna šteta.  
 
Na sisačkom području u mjestu Jazvenik građanin je u šumi pronašao ručnu bombu, koju je radi uništenja preuzeo policijski službenik protueksplozijske zaštite.
Policiji u Hrvatskoj Kostajnici građanin je dragovoljno predao cijev topa i 1000 komada raznog puščanog streljiva. Slijedom kampanje „Manje oružja, manje tragedija“, kojom je omogućena dragovoljna predaja svih vrsta ubojitih sredstava ovi građani neće snositi sankcije.

Stranica