Dnevni događaji – sažetak

Tijekom proteklog razdoblja na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 13 kaznenih djela, od kojih su sedam počinili nepoznati počinitelji. Šest kaznenih djela počinjeno je na području Kutine, četiri na području Siska te po jedno na području Novske, Gvozda i Gline. Počinjeno je pet krađa, tri teške krađe, po dva oštećenja tuđe stvari i jedno izazivanje prometne nesreća u cestovnom prometu.
 
Zabilježeno je pet narušavanja javnog reda i mira za koja je prijavljeno pet počinitelja. Dva narušavanje počinjena su na području Petrinje te po jedno na području Siska, Kutine i Novske. U dva slučaja prekršaji su počinjeni vikom i galamom i reproduciranjem glasne glazbe, a u jednom fizičkim sukobom.
 
Na prometnicama se dogodilo 14 prometnih nesreća, šest na području Kutine, tri na području Petrinje, dvije na području Gvozda te po jedna na području Siska, Sunje i Dvora. U dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama jedna osoba zadobila je teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život, a četiri osobe su lakše ozlijeđene dok je u 12 nesreća nastala samo materijalna šteta. U tri nesreće i to u po jednoj na području Siska, Sunje i Dvora vozači su pobjegli s mjesta događaja od kojih je jedan pronađen dok se za dva još traga, a u po jednoj nesreći na području Kutine i Dvora, vozačima je utvrđena alkoholiziranost od 2,67 i 1,39 promila, dok se vozač iz prometne nesreće u Gvozdu odbio podvrgnuti ispitivanju alkoholiziranosti.

Stranica