Dnevni događaji – sažetak

Tijekom proteklog razdoblja na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježena su 24 kaznena djela od kojih su 15 počinili nepoznati počinitelji.
Deset kaznenih djela zabilježeno je na području Siska, pet na području Kutine, četiri na području Novske, tri na području Gline i dva na području Petrinje. Počinjeno je osam krađa, šest oštećenja tuđe stvari, četiri teške krađe, tri prijetnje te po jedna neovlaštena proizvodnja i promet drogama, utaja i neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari.
 
U navedenom razdoblju zabilježena su tri narušavanja javnog rada i mira za koja je prijavljeno šest počinitelja. Po jedno narušavanje zabilježeno je na području Siska, Kutine i Sunje. U dva slučaja prekršaji su počinjeni vikom i galamom te u jednom slučaju vikom i galamom i na naročito drzak način.
 
Na prometnicama se dogodilo deset prometnih nesreća, četiri na području Siska, po dvije na području Kutine i Novske te po jedna na području Petrinje i Gline. U dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama, jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozljede i dvije osobe lakše, dok je u osam nesreća nastala samo materijalne šteta. U nesreći na području Gline vozač je pobjegao s mjesta događaja ali je ubrzo pronađen. U po jednoj nesreći na području Kutine, Novske, Petrinje i Gline kod vozača je utvrđena alkoholiziranost, dok je najveća koncentracija alkohola iznosila 1,41 promila.

Stranica