Dnevni događaji – sažetak


U proteklom razdoblju na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, zabilježeno je pet kaznenih djela od kojih su dva počinili nepoznati počinitelj. Tri kaznena djela počinjena su na području Kutine i dva na području Gline. Počinjene su dvije prijetnje te po jedna teška krađa, krađa i oštećenje tuđe stvari.
 
U navedenom razdoblju zabilježeno je sedam narušavanja javnog reda i mira za koja je prijavljeno deset počinitelja. Tri narušavanja na području Novske, dva na području Siska te po jedno na području Kutine i Gline. U tri slučaja prekršaji su počinjeni fizičkim sukobom, u dva slučaja vikom i galamom te u po jednom slučaju na naročito drzak način i stvaranjem osjećaja uznemirenosti kod građana.      
 
Na prometnicama se dogodilo pet prometnih nesreća, tri na području Siska te dvije na području Petrinje. U dvije prometne nesreće s ozlijeđenima, dvije su osobe zadobile lakše tjelesne ozljede dok je u tri nesreći nastala samo materijalna šteta. Kod jednog vozača na području Siska utvrđena je alkoholiziranost od 1,59 promila.

Stranica