Dnevni događaji – sažetak

Tijekom proteklog razdoblja na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 14 kaznenih djela od kojih su devet počinili nepoznati počinitelji. Po tri kaznena djela zabilježena su na području Siska, Petrinje, Novske i Gvozda te po jedno na području Gline i Sunje. Počinjeno je pet krađa, četiri teške krađe, tri oštećenja tuđe stvari i dvije prijetnje.
 
U navedenom razdoblju zabilježeno je pet narušavanja javnog rada i mira za koja je prijavljeno deset počinitelja. Po jedno narušavanje zabilježeno je na području Siska, Kutine, Novske, Petrinje i Gline. U dva slučaja prekršaji su počinjeni vikom i galamom te u po jednom slučaju vrijeđanjem ili omalovažavanjem policijskih službenika, fizičkim sukobom i na naročito drzak način.   
 
Na prometnicama se dogodilo devet prometnih nesreća, šest na području Siska te po jedna na području Kutine, Petrinje i Sunje. U četiri prometne nesreće s ozlijeđenima,  jedna osoba je zadobila teške ozljede, a četiri lakše, dok je u pet nesreća nastala samo materijalne šteta. U tri prometne nesreće na području Siska vozači su pobjegli s mjesta događaja od kojih su dva naknadno pronađena. U šest nesreća i to na području Siska te u po jednoj na području Petrinje, Kutine i Sunje kod vozača je utvrđena alkoholiziranost, a najveća koncentracija iznosila je 1,73 promila.

Stranica