Dnevni događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, zabilježena su četiri kaznena djela od kojih su tri počinili nepoznati počinitelji. Po jedno kazneno djelo zabilježeno je na području Siska, Kutine, Novske i Petrinje. Zabilježene su dvije krađe te po jedno razbojništvo u pokušaju i protuzakonit lov i ribolov.  
 
Na području Gline, fizičkim sukobom, zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira, za koje je prijavljen jedan počinitelj. 
 
Na prometnicama se dogodilo osam prometnih nesreća, pet na području Kutine, dvije na području Siska i jedna na području Hrvatske Kostajnice. U jednoj prometnoj nesreći s ozlijeđenima, jedna osoba (pješak) zadobila je teške tjelesne ozljede, dok je u sedam nesreća nastala samo materijalna šteta.
 
Građanin je policijskim službenicima u Dvoru dragovoljno predao 208 komada vojnog streljiva. Slijedom kampanje „Manje oružja, manje tragedija“, kojom je omogućena dragovoljna predaja svih vrsta ubojitih sredstava, ovaj građanin neće snositi sankcije.

Stranica