Dnevni događaji – sažetak


U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je šest kaznenih djela od kojih su četiri počinili nepoznati počinitelji. Po dva kaznena djela počinjena su na području Siska i Novske te po jedno na području Kutine i Gvozda. Zabilježene su četiri krađe te po jedna prijetnja i izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.
 
Na području Siska, vikom i galamom, zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira za koje je prijavljen jedan počinitelj.  
 
Na prometnicama su se dogodile četiri prometne nesreće, dvije na području Siska te po jedna na području Kutine i Petrinje. U jednoj prometnoj nesreći  s ozlijeđenima, koju je prouzročio alkoholizirani vozač (1,41 promila), jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozljede opasne po život i jedna osoba teške tjelesne ozljede, dok je u tri nesreće nastala samo materijalna šteta. U prometnim nesrećama na području Siska i Petrinje vozači su pobjegli s mjesta događaja, ali su naknadno pronađeni. Također je u nesreći na području Kutine kod vozača utvrđena alkoholiziranost od 0,83 promila.
 
Jučer, 9. listopada građanin je policiji u Sisku dragovoljno predao 285 komada puščanog streljiva i tri spremnika za automatsku pušku koje je preuzeo policijski službenik protueksplozijske zaštite.  

Stranica