Dnevni događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je deset kaznenih djela od kojih su četiri počinili nepoznati počinitelji. Četiri kaznena djela počinjena su na području Siska, dva na području Petrinje te po jedno na području Kutine, Novske, Gline i Hrvatske Kostajnice. Počinjeno je šest krađa, dvije prijetnje te po jedno nasilje u obitelji i izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.  
 
Na prometnicama su se dogodile tri prometne nesreće, po jedna na području Siska, Novske i Hrvatske Kostajnice. U jednoj prometnoj nesreći s ozlijeđenima, jedna je osoba i to vozač mopeda zadobila teške tjelesne ozljede, dok je u dvije nesreće nastala samo materijalna šteta. U nesreći na području Siska vozač je pobjegao s mjesta događaja i za istim se još uvijek traga.  
 
U utorak, 22. listopada, građanin je u napuštenoj drvenoj kući, u mjestu Gage, općina Dvor, pronašao ručni bacač rakete tzv. „zolju“ i tromblonsku minu koje je preuzeo policijski službenik protueksplozijske zaštite.
 
Građanin je policiji u Petrinji predao zračnu pušku.

Stranica