Dnevni događaji – sažetak

Tijekom proteklog razdoblja na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 20 kaznenih djela od kojih su 12 počinili nepoznati počinitelji. Deset kaznenih djela zabilježeno je na području Siska, pet na području Kutine, dva na području Petrinje te po jedno na području Gline, Gvozda i Hrvatske Kostajnice. Počinjeno je osam krađa, četiri oštećenja tuđe stvari, tri prijetnje, dvije teške krađe te po jedno nasilje u obitelji, nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari i izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.
  
Zabilježena su tri narušavanja javnog rada i mira za koja su prijavljena četiri počinitelja. Po jedno narušavanje zabilježeno je na području Siska, Novske i Dvora. U dva slučaja prekršaji su počinjeni vikom i galamom i u jednom slučaju fizičkim sukobom.
  
Na prometnicama se dogodilo deset prometnih nesreća, četiri na području Kutine, po dvije na području Siska i Gline te po jedna na području Gvozda i Dvora. U jednoj prometnoj nesreći s ozlijeđenima, jedna osoba je lakše ozlijeđena, dok je u devet prometnih nesreća nastala samo materijalna šteta. U jednoj nesreći na području Gline vozač je pobjegao s mjesta događaja ali je naknadno pronađen.

Stranica