Dnevni događaji – sažetak

U protekla 24 sata, na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je sedam kaznenih djela od kojih su dva počinili nepoznati počinitelji. Četiri kaznena djela počinjena su na području Siska, dva na području Kutine i jedno na području Gline. Počinjene su po dvije prijetnje i oštećenja tuđe stvari te po jedna prijevara, iznuda i tjelesna ozljeda. 
 
Na prometnicama su se dogodile tri prometne nesreće, po jedna na području Siska, Petrinje i Kutine u kojima je nastala samo materijalna šteta. U nesrećama na području Siska i Petrinje vozači su pobjegli s mjesta događaja od kojih je jedan pronađen. 
 
U četvrtak, 7. studenog,  građanin je na polju, u mjestu Rosulje pronašao ručnu bombu koju je na mjestu pronalaska uništio policijski službenik protueksplozijske zaštite.
 
Jučer je građanin policiji u Petrinji dragovoljno predao zračnu pušku, dok je istoga dana građanin policiji u Kutini dragovoljno predao 103 komada streljiva.
Slijedom kampanje „Manje oružja, manje tragedija“, kojom je omogućena predaja svih vrsta ubojitih sredstava, ovi građani neće snositi sankcije.

Stranica