Dnevni događaji – sažetak

Tijekom proteklog razdoblja na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je deset kaznenih djela od kojih su pet počinili nepoznati počinitelji. Tri kaznena djela počinjena su na području Gline, po dva na području Kutine i Gvozda te po jedno na području Siska, Petrinje i Novske. Počinjene su četiri krađe, tri prijetnje te po jedna teška krađa, prijevara i nametljivo ponašanje.
 
Po jedno narušavanje javnog reda i mira, za koja su prijavljena četiri počinitelja, zabilježena su na području Petrinje i Gline. U jednom slučaju prekršaj je počinjen vikom i galamom i na naročito drzak način, a u drugom fizičkim sukobom.
 
Na prometnicama se dogodilo 11 prometnih nesreća, četiri na području Kutine, po dvije na području Siska, Novske i Petrinje i jedna na području Hrvatske Kostajnice. U tri prometne nesreće s ozlijeđenima, tri su osobe zadobile lakše tjelesne ozljede, dok je u osam nesreća nastala samo materijalna šteta. U šest nesreća kod vozača je utvrđena alkoholiziranost, od čega je najveća koncentracija iznosila 2,54 promila.

Stranica