Dnevni događaji – sažetak

Tijekom proteklog razdoblja na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 20 kaznenih djela od kojih su osam počinili nepoznati počinitelji. Po pet kaznenih djela zabilježeno je na području Siska i Petrinje, četiri na području Kutine, tri na području Novske te po jedno na području Sunje, Gline i Hrvatske Kostajnice. Počinjeno je osam krađa, pet prijetnji, dva oštećenja tuđe stvari te po jedna teška krađa, teška tjelesna ozljeda, nasilje u obitelji, krivotvorenje isprava i nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.
 
Zabilježena su tri narušavanja javnog reda i mira za koja su prijavljena četiri počinitelja. Po jedno narušavanje zabilježeno je na području Siska, Kutine i Petrinje. U po jednom slučaju prekršaji su počinjeni vikom i galamom, fizičkim sukobom i vrijeđanjem ili omalovažavanjem policijskih službenika. 
 
Na prometnicama se dogodilo osam prometnih nesreća, pet na području Siska, dvije na području Kutine i jedna na području Petrinje. U četiri nesreće s ozlijeđenima, jedna osoba je teže ozljeđena, četiri lakše, dok je u četiri nesreće nastala samo materijalna šteta. U dvije prometne nesreće na području Siska vozači su pobjegli s mjesta događaja od kojih je jedan naknadno pronađen.

Stranica