Dnevni događaji – sažetak

Tijekom proteklog razdoblja, na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, zabilježeno je 13 kaznenih djela od kojih su pet počinili nepoznati počinitelji. Šest kaznenih djela zabilježeno je na području Siska, po dva na području Kutine i Novske te po jedno na području Petrinje, Hrvatske Kostajnice i Gline. Počinjene su četiri krađe, po dvije prijetnje i oštećenja tuđe stvari te po jedna prijevara, nedozvoljena trgovina, teška tjelesna ozljeda u pokušaju, krivotvorenje isprava i utaja.
 
U navedenom razdoblju, fizičkim sukobom, zabilježena su dva narušavanja javnog reda i mira za koja su prijavljena četiri počinitelja. Po jedno narušavanje zabilježeno je na području Hrvatske Kostajnice i Gline.
 
Na prometnicama se dogodilo 11 prometnih nesreća i to po četiri na području Siska i Kutine, dvije na području Novske i jedna na području Gline u kojima je nastala samo materijalna šteta. U jednoj nesreći na području Kutine vozač je pobjegao s mjesta događaja i još uvijek nije pronađen.
 
U nedjelju, 23. veljače, građanin je u šumi na području mjesta Gojlo, grad Kutina pronašao ručnu bombu koju je preuzeo policijski službenik.

Stranica