Dnevni događaji – sažetak

Tijekom proteklog razdoblja, na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, zabilježeno je šest kaznenih djela od kojih su dva počinili nepoznati počinitelji. Po dva kaznena djela zabilježena su na području Siska i Kutine te po jedno na području Gline i Gvozda. Počinjena je po jedna krađa, prijetnja, oštećenje tuđe stvari, prijevara, utaja i neovlaštena proizvodnja i promet drogama.  
 
U navedenom razdoblju, zabilježena su tri narušavanja javnog reda i mira za koja je prijavljeno osam počinitelja. Po jedno narušavanje zabilježeno je na području Siska, Gvozda i Gline. U dva slučaja prekršaji su počinjeni na naročito drzak način i fizičkim sukobom i u jednom slučaju na naročito drzak način i vrijeđanjem ili omalovažavanjem policijskih službenika.
 
Na prometnicama se dogodilo šest prometnih nesreća i to po tri nesreće na području Siska i Kutine u kojima je nastala samo materijalna šteta. U dvije nesreće na području Siska i u jednoj na području Kutine vozači su pobjegli s mjesta događaja od kojih je jedan naknadno pronađen. 

Stranica