Dnevni događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, zabilježeno je 11 kaznenih djela od kojih su četiri počinili nepoznati počinitelji. Pet kaznenih djela počinjeno je na području Siska, tri na području Gline, dva na području Kutine i jedno na području Novske. Počinjeno je šest krađa te po jedna prijetnja, neisplata plaće, računalna prijevara, krivotvorenje novca i izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.
 
Zabilježena su tri narušavanja javnog reda i mira za koja su prijavljena tri počinitelja. Po jedno narušavanje zabilježeno je na području Novske, Gline i Hrvatske Kostajnice. U dva slučaja prekršaji su počinjeni vikom i galamom i u jednom slučaju vikom i galamom, vrijeđanjem ili omalovažavanjem policijskih službenika i točenjem alkoholnih pića pijanim osobama. 
 
Na prometnicama se dogodilo pet prometnih nesreća, dvije na području Siska te po jedna na području Kutine, Novske i Petrinje. U dvije prometne nesreće s ozlijeđenima, jedna osoba (biciklist) zadobila je teške tjelesne ozljede opasne za život i jedna osoba lakše tjelesne ozljede, dok je u tri nesreće nastala samo materijalna šteta.

Stranica