Dnevni događaji – sažetak

Tijekom proteklog razdoblja na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 19 kaznenih djela, od kojih su šest počinili nepoznati počinitelji. Na području Gline počinjeno je sedam kaznenih djela, četiri na području Siska, po tri na području Kutine i Novske te po jedno na području Petrinje i Hrvatske Kostajnice. Počinjeno je šest krađa, četiri prijetnje, tri teške krađe te po jedna teška tjelesna ozljeda u pokušaju, tjelesna ozljeda, nasilje u obitelji, nasilničko ponašanje, povreda djetetovih prava i nametljivo ponašanje.
 
U navedenom razdoblju, zabilježena su dva narušavanja javnog reda i mira i to na području Petrinje i Gline za koja su prijavljena tri počinitelja. Prekršaji su počinjeni fizičkim sukobom i vikom i galamom.
 
Na prometnicama se dogodilo deset prometnih nesreća, tri na području Siska, po dvije na području Kutine, Petrinje i Gvozda te jedna na području Novske u kojima je nastala samo materijalna šteta. Kod četiri sudionika prometnih nesreća kod vozača je utvrđena alkoholiziranost u vrijednostima između 1.20 i 1.90 promila.
U nesreći na području Siska i Novske, sudionici su pobjegli s mjesta događaja te je jedan od njih naknadno pronađen, dok se za drugim još traga.

Stranica