Dnevni događaji – sažetak

Tijekom proteklog razdoblja, na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, zabilježeno je 18 kaznenih djela od kojih su devet počinili nepoznati počinitelji. Pet kaznenih djela zabilježeno je na području Siska, tri na području Petrinje te po dva na području Kutine, Gline, Novske, Dvora i Hrvatske Kostajnice. Počinjene su po četiri krađe i prijetnje, po tri teške krađe, oštećenja tuđe stvari i krivotvorenje isprava i jedna prijevara.    
 
U navedenom razdoblju, na području Gline, fizičkim sukobom, zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira za koje je prijavljen jedan počinitelj.
 
Na prometnicama su se dogodile četiri prometne nesreće i to dvije na području Siska te po jedna na području Kutine i Petrinje. U jednoj nesreći s ozlijeđenima, jedna je osoba zadobila lakše tjelesne ozljede dok je u tri nesreće nastala samo materijalna šteta. U nesreći na području Siska vozač je pobjegao s mjesta događaja ali je naknadno pronađen. U nesreći na području Kutine kod vozača je utvrđena alkoholiziranost od 0,66 promila.  
 
U subotu, 4. travnja, u mjestu Mala Solina, na glinskom području, djelatnici uslužnog obrta su prilikom čišćenja bunara pronašli jutenu vreću u kojoj su se nalazile četiri ručne bombe i četiri kumulativne mine koje je preuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu.

Stranica