Dnevni događaji – sažetak

Tijekom proteklog razdoblja, na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, zabilježeno je 20 kaznenih djela od kojih su dva počinili nepoznati počinitelji.
Na području Siska zabilježeno je 12 kaznenih djela, po dva na području Kutine, Gline i Hrvatske Kostajnice te po jedno na području Petrinje i Gvozda. Počinjeno je osam prijetnji, po dvije prijevare, tjelesne ozljede i nasilja u obitelji te po jedna teška krađa, oštećenje tuđe stvari, računalna prijevara, ubojstvo u pokušaju, neovlaštena proizvodnja i promet drogama i neovlašteno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.     
 
U navedenom razdoblju, zabilježena su tri narušavanja javnog reda i mira za koja su prijavljena četiri počinitelja. Dva narušavanja zabilježena su na području Hrvatske Kostajnice i jedno na području Siska. U dva slučaja prekršaji su počinjeni držanjem životinja bez nadzora i u jednom slučaju fizičkim sukobom i držanjem životinja bez nadzora.
 
Na prometnicama su se dogodile četiri prometne nesreće i to po jedna na području Siska, Kutine, Gline i Hrvatske Kostajnice u kojima je nastala samo materijalna šteta. U nesrećama na području Siska, Kutine i Hrvatske Kostajnice vozači su pobjegli s mjesta događaja od kojih su dvoje naknadno pronađeni.

Stranica