Dnevni događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, zabilježeno je 16 kaznenih djela od kojih su osam počinili nepoznati počinitelji. Sedam kaznenih djela zabilježeno je na području Kutine, pet na području Siska, dva na području Petrinje te po jedno na području Novske i Hrvatske Kostajnice. Počinjene su četiri krađe, tri utaje, po dvije prijetnje i oštećenja tuđe stvari te po jedna prijevara, nasilje u obitelji, povreda djetetovih prava, teška krađa i neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari.
 
Na području Sunje, fizičkim sukobom, zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira za koje je prijavljeno tri počinitelja. 
 
Dogodile su se četiri prometne nesreće, dvije na području Novske te po jedna na području Siska i Petrinje. U jednoj prometnoj nesreći s ozlijeđenima, jedna osoba (vozač bicikla) je zadobila teške tjelesne ozljede opasne za život, dok je u tri nesreće nastala samo materijalna šteta. U nesreći na području Petrinje vozač je pobjegao s mjesta događaja i još nije pronađen.  
 
Građanin je jučer, 21. svibnja, u mjestu Četvrtkovac na sunjskom području uz rijeku Sunja pronašao minu, koju je na mjestu pronalaska uništio policijski službenik protueksplozijske zaštite.

Stranica