Dnevni događaji – sažetak

Tijekom proteklog razdoblja, na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, zabilježena su 24 kaznena djela od kojih su 12 počinili nepoznati počinitelji. Trinaest kaznenih djela počinjeno je na području Siska, po tri na području Kutine, Petrinje i Novske te po jedno na području Gvozda i Dvora. Zabilježeno je deset krađa, sedam prijetnji te po jedno oštećenje tuđe stvari, utaja, zlouporaba povjerenja u gospodarskom poslovanju, utaja poreza ili carine, teška krađa, nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari i neovlaštena proizvodnja i promet drogama.
 
Zabilježeno je šest narušavanja javnog reda i mira za koja je prijavljeno osam počinitelja. Tri narušavanja zabilježena su na području Siska te po jedno na području Kutine, Gvozda i Dvora.
Prekršaji su počinjeni vikom i galamom i fizičkim sukobom. 
 
Dogodilo se 12 prometnih nesreća, šest na području Kutine, četiri na području Siska i dvije na području Petrinje. U dvije prometne nesreće s ozlijeđenima, dvije osobe su lakše ozlijeđen, dok je u deset nesreća nastala samo materijalna šteta. U jednoj nesreći na području Kutine vozač je pobjegao s mjesta događaja i za istim se još uvijek traga, dok je kod jednog vozača na istom području utvrđena alkoholiziranost od 1,78 promila. 

Stranica