Dnevni događaji – sažetak

U navedenom razdoblju, na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, zabilježeno je 18 kaznenih djela od kojih su 11 počinili nepoznati počinitelji. Na području Siska zabilježeno je 10 kaznenih djela, šest na području Kutine te po jedno na području Petrinje i Gvozda. Počinjene su po četiri teške krađe, krađe i prijetnje, tri oštećenja tuđe stvari te po jedno nasilje u obitelji, nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari i teška tjelesna ozljeda.
 
Zabilježena su četiri narušavanja javnog reda i mira za koja je prijavljeno šest počinitelja. Dva narušavanja zabilježena su na području Siska te po jedno na području Petrinje i Gline. U po dva slučaja prekršaji su počinjeni vikom i galamom i fizičkim sukobom. 
 
Na prometnicama se dogodilo 11 prometnih nesreća i to četiri na području Kutine, tri na području Siska, dvije na području Gvozda te po jedna na području Petrinje i Sunje. U jednoj prometnoj nesreći s ozlijeđenima, jedna je osoba zadobila lakše tjelesne ozljede, dok je u deset nesreća nastala samo materijalna šteta. U jednoj nesreći na području Gvozda i u nesreći na području Sunje vozači su pobjegli s mjesta događaja od kojih je jedan pronađen. U nesreći na području Petrinje kod vozača je utvrđena alkoholiziranost od 1,34 promila. 

Stranica