Dnevni događaji – sažetak

Slika /PU_SiM/AA NOVE Ilustracije/OZNAKE_policija/Hauba.jpg
U navedenom razdoblju, na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, zabilježeno je 16 kaznenih djela od kojih su sedam počinili nepoznati počinitelji. Pet kaznenih djela zabilježeno je na području Siska, četiri na području Kutine, po dva  na području Petrinje i Gline te po jedno na području Novske, Dvora i Hrvatske Kostajnice. Počinjeno je šest krađa, pet prijetnji, dvije teške krađe te po jedno nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružje i eksplozivnih tvari, oštećenje tuđe stvari i prijevara. 
 
Zabilježena su dva narušavanja javnog reda i mira i to po jedno na području Novske i Hrvatske Kostajnice za koja su prijavljena dva počinitelja. Prekršaji su počinjeni vikom i galamom i fizičkim sukobom.
 
Dogodilo se 13 prometnih nesreća, po tri na području Siska, Kutine i Petrinje, dvije na području Gvozda te po jedna na području Gline i Hrvatske Kostajnice u kojima je nastala samo materijalna šteta. U dvije prometne nesreće na području Petrinje i u jednoj nesreći na području Siska vozači su pobjegli s mjesta događaja i još uvijek nisu pronađeni. U jednoj nesreći na području Gvozda kod vozača je utvrđena alkoholiziranost od 1,38 promila. 

Stranica